Perusahaan Semalt lan Layanan Layanan


Sampeyan duwe situs web, lan mesthi pengin promosi situs sampeyan, lan sampeyan mikir apa strategi sing bakal ditrapake utawa sing wis diadaptasi khusus kanggo situs web sampeyan? Aja padha sumelang; aku wis ngrancang kabeh kanggo sampeyan.

Pancen, tujuan pemilik bisnis online yaiku nambah posisi ing situs dheweke ing kaca asil telusuran. Posisi situs web dianggep apik nalika ditingkat ing kaca pisanan saka asil telusuran. Lan iki ora bisa ditindakake tanpa strategi SEO.

Dadi, kanthi dipikirake , Semalt wis ngembangake layanan sing paling apik kanggo kabeh situs web yaiku: SEO (optimisasi mesin telusuran) lan Web Analytics. Ing Addition, Semalt nawakake rong kampanye SEO, kayata AutoSEO lan FullSEO.

Nanging sadurunge kabeh informasi kasebut, ayo ngomong babagan apa Semalt; Apa lan Napa Semalt ditindakake. Lan akeh perkara liyane babagan Semalt. Ayo menyang!

Apa sing diarani Semalt?

Diadegake ing wulan September 2013, Semalt minangka perusahaan IT modern sing cepet banget. Kantor pusat dumunung ing Kyiv, Ukraine. Minangka agensi digital lengkap, kita nawakake usahawan, webmaster, analis, lan ahli pemasaran cara anyar kanggo nggunakake kampanye web kanthi efektif babagan jinis bisnis.

Semalt dumadi saka tim ahli kreatif, bakat, dinamis, lan motivasi sing wis nggawe akeh proyek IT sing sukses. Kita wis nyaring ketrampilan saiki wis sepuluh taun saiki lan bisa negesake manawa saben wong iku minangka master dagang sing bener.

Usaha gabungan kita wis nggawe salah sawijining layanan web sing asli lan inovatif. Lan saiki kita bangga saiki wis diwartakake kanggo sampeyan. Thanks kanggo teknologi lan pitulung iki, sampeyan bakal bisa ngerteni potensial situs sampeyan lengkap.

Sawise pirang-pirang taun kerja lan analisa, kita duwe lengkap ngerti apa sing kudu ditindakake, kapan, lan kepiye. Tujuane yaiku kanggo mbantu sampeyan tekan jangkauan anyar, ing Google lan ing urip sampeyan. Nggarap kita kanggo sukses sing dijamin.

Kaya sing sampeyan ngerteni, kita sakabehe asli lan gelem kerja bareng sampeyan ing wayah awan utawa wengi!
Saiki, kaya sing sampeyan ngerteni luwih akeh babagan Semalt , ayo pindhah menyang apa sing ditawakake minangka layanan.

Apa lan Napa Semalt ditindakake.

Apa sing bisa ditindakake? Kita njupuk bisnis sampeyan menyang level sabanjure! Kita mbukak saluran pemasaran anyar lan mbantu sampeyan ngalahake kompetisi. Semalt nawakake layanan paling apik sing penting kanggo referensi situs web sing tepat, yaiku: SEO lan Analytics.

Dadi, kudu dielingake yen teknologi SEO minangka cara paling ekonomi lan efektif kanggo nambah target pamirsa lan penjualan. Mulane, Semalt pranyata ningkatake visibilitas situs lan posisi situs web sampeyan ing TOP Google. Pengunjung liyane - dhuwit liyane! Supaya Semalt ngiringi sampeyan liwat layanan utama:

Apa SEO?

Kepiye proses proses optimasi mesin telusuran?

Kaya apa wae sing bisa nggawe sampeyan entuk dhuwit akeh, SEO bisa dadi proses rumit.
Mesthi wae, sampeyan bisa nggoleki tembung kunci lan nggawe tag META sing dioptimalake SEO kanthi nggunakake alat freeware, banjur lungguhan lan ngenteni kelakon kasebut. Nanging, iki dudu cara SEO sing dienggo.

Cara sing paling umum ditindakake yaiku nggarap profesional lepas. Nanging, sampeyan ora ngerti manawa bisa njamin efisiensi lengkap.

Cara liya, lan bisa uga sing luwih apik kanggo pendatang anyar, yaiku golek agensi kanggo nindakake SEO kanggo bisnis sampeyan. Dheweke bisa nyedhiyakake optimalisasi internal lan njaba sing apik, apa sing disenengi Google.

Nggarap agensi kaya kasebut, sampeyan bakal dituntun ing kabeh tahapan SEO nyata:

Peneliti tembung kunci : Kabeh tembung kunci ora bakal digawe padha. Sawetara ora bakal bisa digunakake kanggo situs web sampeyan, dene wong liya bisa kerja kanthi apik. Iki alesan sing kudu dipilih kanthi bijaksana.

Optimasi teknis: Tahap teknis iki kanthi apik situs sampeyan siap "diteliti" kanggo mesin telusuran. Duwe pengaruh langsung kanggo kemungkinan sampeyan supaya bisa ngormati.

Optimization eksternal: Optimisasi eksternal utawa link bangunan. Babagan njupuk link liyane menyang situs web sampeyan. Umume SEO ngrujuk kasebut mung minangka tulang belakang kanggo strategi SEO, lan dheweke koyone pas (mengko bakal teka maneh mengko).

Pangembangan tindakake: Coba coba ngapikake situs web kanggo pengunjung. Yen padha seneng, mesin telusuran bakal nindakake uga.

Wiwit saiki, saben bisnis online kudu ngoptimalake situs web dhewe kanggo mesin telusuran nganti luwih. Yen mesthi, padha kuwatir babagan penghasilan lan kelestarian.

SEO kabeh amarga nyopir lalu lintas web organik menyang situs web sampeyan lan "netepake dhasar" kanggo nguatake ngarsane kanthi online.

Apa sing situs web Analytics?

Kakurangan informasi ndadékaké stagnasi bisnis sampeyan. Tetep dilaporake lan ngontrol bisnis sampeyan! Saben dina, kita nyedhiyakake data analitis kanthi objektif babagan kemajuan sampeyan.

Saben dina, kita nganalisa posisi situs lan ngawasi kamajuane. Pancen, Semalt nglumpukake informasi babagan pesaing sampeyan, mesthi wae yen sampeyan arep ngawasi situs-situse.
Ora kaya situs liyane, kita nganyari posisi kanthi rutin, menehi kesempatan sing unik kanggo ngetutake posisi situs kanthi online kapan wae lan ndeleng pangowahan paling anyar.

Kabeh analisa diwenehake menyang sampeyan liwat laporan analitis rinci sing diowahi dadi format PDF sing bisa didownload saka situs sampeyan. Laporan kasebut bisa dikirim menyang alamat e-mail sing dituduhake. Iki menehi ide jelas babagan kemajuan sampeyan.

Minangka prekara, prelu teka ing ndhuwur Google penting. Nanging, penting banget kanggo njaga posisi sampeyan ing ndhuwur ing salawas-lawase, amarga pesaing sampeyan ngoyak kaya singa sing luwe. Kanggo ngalangi sampeyan supaya ora mlebu trap iki, kita wis nyiyapake analytics web.

Pancen, analytics web kita minangka layanan analisa profesional kanggo para webmaster sing mbukak lawang kanggo kesempatan anyar kanggo ngawasi pasar, mriksa posisi pesaing lan pesaing lan data analytics bisnis sampeyan.

Dikandhani. Mulai nggunakake analytics web kita saiki!

Analytics kalebu:
  • Saran kata kunci: Kita mbantu sampeyan milih tembung kunci komersial sing paling cocog.
  • Sejarah Posisi: Deleng lan nganalisa posisi tembung kunci sajrone wektu.
  • Posisi tembung kunci: Pemantauan saben situs ing situs mesin telusuran.
  • Eksplorasi saingan : Riset lan nganalisa posisi mesin telusuran pesaing sampeyan.
  • Kontrol merek sampeyan: Informasi analisis iki nampilake tingkat popularitas sampeyan, ngidini sampeyan ngembangake kabijakan kerjasama sing kompeten.
  • Analyzer situs web: Analisis lengkap selaras karo situs sampeyan babagan pangembangan situs lan syarat industri SEO.

Kampanye SEO sing ditindakake dening Semalt?

Kaya sing dingerteni, Semalt nawakake rong kampanye SEO, kayata AutoSEO lan FullSEO. Ayo kita pitutur marang kowe saiki!

AutoSEO

Nyatane, kampanye iki dirancang kanggo wong sing pengin nambah dodolan online kanthi durung ngerti karo SEO, lan ora pengin nginep dhuwit akeh tanpa entuk asil. Banjur, kampanye AutoSEO minangka kampanye paling apik kanggo sampeyan. Temokake ngapa.

Napa sampeyan kudu AutoSEO?

Kampanye AutoSEO wis mbuktekake kanggo pirang-pirang situs, mula aja nggawe pangecualian kanggo situs sampeyan. Temokake sawetara asil saka AutoSEO:

Kabeh kalebu kampanye iki, AutoSEO kalebu:
  • Pilihan tembung kunci sing paling cocog
  • Analisis situs web
  • Bangunan link menyang situs niche
  • Telusuri situs web
  • Koreksi Koreksi
  • Nganyari posisi
Saiki, wektu kanggo miwiti optimasi SEO lan nambah peringkat Google karo AutoSEO.
  • Pilihan tembung kunci kanggo promosi SEO
  • Pelancaran kampanye bangunan link
  • Dhukungan manajer pribadi
  • Promosi SEO ing sembarang papan lan basa
PILIHAN RANCANGAN TINDAK UNTUK OBJEKTIF Sampeyan , Semalt nduwe langganan 1 taun, 6 wulan, 3 wulan, lan uga 1 wulan , amarga Semalt cocog karo kabeh anggaran.

FullSEO

FullSEO , minangka metode majeng kanggo nggabungake TOP of Google. Pancen, kalebu macem-macem operasi optimasi internal lan eksternal situs sampeyan, menehi asil sing apik banget sajrone wektu sing cendhak.

Kanggo nggayuh sisih ndhuwur Google, sampeyan butuh wektu lan sumber daya. Nanging, kita wis ngetrapake strategi SEO banget kanggo ngidini sampeyan nambah khalayak, link lalu lintas, lan adol situs web sampeyan kanthi wektu paling cepet kanthi FullSEO: TRY IT SAIKI!

Dadi, ora ana sing ragu maneh, lan miwiti kampanye FullSEO dhewe lan pindhah menyang TOP Google!

FullSEO minangka kampanye lengkap lan efektif kanggo mbantu bisnis tuwuh ing wektu paling cendhak kanggo nambah pamirsa situs web kanthi tingkat SEO sing luwih dhuwur:
  • SEO LOKAL
  • REFERENCING NEGARA
  • REFERENCING GLOBAL
Kanthi FullSEO, apa sing sampeyan entuk?
  • Optimisasi maju
  • Investasi sing duwe bathi
  • Asil jangka panjang sing cepet lan efektif

Semalt nduwe atusan pelanggan puas

Wiwit taun 2013, kabeh tumindak kita ditrapake kanggo ningkatake kegiatan online luwih saka pelanggan. Kita bangga dadi bagean sukses. Temokake kepuasan ing pasuryan pelanggan liwat testimoni: +32 paseksen video, +146 testimoni sing ditulis, lan +24 kasus.

Ing ngisor iki sawetara conto

Sampeyan uga bisa dadi salah sawijining pelanggan sing puas

Mesthi, sampeyan uga pengin dadi salah sawijining pelanggan sing marem, saengga bisa. Semalt siap kanggo ngiringi sampeyan saka posisi saiki menyang peringkat sampeyan ing ndhuwur 10 mesin telusuran Google. Iki kedadeyan, umpamane, Pak Greta, CEO Zaodrasle, sing wis akeh banget karo layanan SEO Semalt. Mangkene apa sing dicritakake babagan pengalamane karo Semalt: "Layanan sing apik banget! Aku puas, hits organik saya tambah; akeh tembung kunci sing ana ing ndhuwur 10. Ivan Konovalov minangka manajer sing apik, dheweke nyoba banget. Aku nyoba loro liyane. wong, lan dheweke ora apik banget. »

Sakwatesé 5 wulan kampanye SEO, kita bisa terus maju lan njamin Zaodrasle bisa entuk luwih akeh ing Google TOP-5 lan TOP-3. Klik ing kene kanggo ndeleng asil:

Dadi, yen kasengsem ing asil kasebut, sampeyan bisa ngunjungi situs lan golek informasi babagan pelanggan. Kasus kasebut bisa ditemokake ing kene.

Penting banget kanggo dicathet yen Semalt minangka perusahaan sing duwe pengalaman luwih saka 16 taun pengalaman SEO karo tim luwih saka 120 ahli. Dadi, kita terus kontak karo pelanggan supaya bisa menehi respons kanthi otomatis marang kabutuhan apa wae. Dadi, ing situs web, sampeyan bisa nemoni tim kita kapan wae.



Ora ana alangan basa karo Semalt

Ora ana alangan basa, amarga ora ana sing nganggo basa sampeyan, manajer kita mesthi bakal nemokake basa umum karo sampeyan. Sawise kabeh, kita nganggo basa Inggris, Prancis, Italia, Turki, lan uga akeh basa liyane.

Kasunyatan sing menarik babagan crita Semalt utawa Turbo

Ing taun 2014, kita pindhah menyang kantor anyar lan nemokake ing pot kembang lawas. Pemilik kantor sadurunge ninggalake dheweke lan ora gelem njupuk. Mulané, awake dhewe banjur nuli kuya, lan nuli diarani Turbo. Aku ngerti cara Feed lan ngurus penyu, lan pet kantor anyar kita pindhah menyang akuarium sing wiyar. Mula, dheweke dadi maskot kita.